MojWindows

Divízia Logitech G oznámila dostupnosť novej verzie firmvéru pre hráčsku myš Logitech G203 Prodigy Gaming Mouse, ktorý zvyšuje u tejto myši maximálne rozlíšenie z 6 000 DPI na 8 000 DPI. Navyše došlo k zvýšeniu maximálnej rýchlosti z 200 ips na 300 ips a akcelerácie z 25G na 35G.

Strávili sme veľa hodín na vývoji nášho najlepšieho senzoru HERO, ktorým je osadená naša najnovšia bezdrôtová myš Logitech G603 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, povedal Chris Pale, portfólio manager Logitech G. „Využijeme teraz nové skúsenosti a rozšírime aj možnosti myší Logitech G203, aby sme našim zákazníkom poskytli najnovšie a najvyspelejšie technológie od Logitech G.“

Myška bola na trh uvedená začiatkom roka ako odpoveď na požiadavky hráčov, ktorí chcú špičkový hardvér s profesionálnym výkonom za čo najnižšiu cenu. Súčasné vylepšenie vlastností majitelia určite privítajú, niečo podobné sa navyše nevidí príliš často.

V súvislosti s vydaním aktualizácie, ktorá vylepšuje vlastnosti senzora, vyvstáva otázka, prečo nebola myška na trh uvedená rovno využívajúc svoj plný potenciál. Logitech to objasňuje tým, že na spôsob ako ju vylepšiť prišli až pri vývoji nového senzora. Pre aktualizáciu firmvéru si používatelia musia stiahnuť bezplatný Logitech Gaming Software version 8.96.81, ktorý obsahuje samotný update.

13.10.2017

+