MojWindows

HyperX, herná divízia spoločnosti Kingston, na trh uvádza headset novej generácie generácie HyperX Cloud Alpha. Má ísť o prvý herný headset vybavený dvojkomorovou technológiou, pričom výrobca zachováva overený štýl a konštrukciu predošlých headsetov značky HyperX.

HyperX používa drivery s priemerom 50 mm a dve komory, ktoré umožňujú oddeliť basy od stredových a vysokých frekvencií a vytvoriť dynamický zvuk. Headset Cloud Alpha bol navrhnutý s ohľadom na potrebné pohodlie, nakoľko hráči za počítačom zvyknú pravidelne tráviť dlhé hodiny.

Využívajú sa na to aj náušníky zo špeciálnej peny s tvarovou pamäťou, z vlastného vývoja divízie HyperX, širší hlavový mostík s mäkšou a poddajnejšou umelou kožou a ľahký hliníkový rám. Nechýba ani odnímateľný kábel s tradičnými prvkami pre ovládanie hlasitosti, či mikrofónu. HyperX vyzdvihuje aj kvalitu snímania zvuku cez mikrofón a upozorňuje na získanie certifikátov TeamSpeak a Discord Certified.

Uvedenie headsetu Cloud Alpha sa plánuje na 25. septembra za výrobcom odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99€. K dispozícii bude u vybraných predajcov.

23.08.2017

+