MojWindows

Spoločnosť ADATA dnes predstavila dva nové OTG USB klúče UC360 a UC370, ktoré je vďaka protokolu „on the go“ možné pripojiť prakticky ku všetkým typom zariadení s patričným USB konektorom, bez nutnosti inštalovať dodatočné ovládače.

Model UC360 je vybavený konektormi UBS-A a micro USB, obsahuje  pútko na zavesenie na zväzok kľúčov alebo kamkoľvek si to majiteľ zmyslí a váži len 3,8 gramov. Teoretická prenosová rýchlosť dostupných konektorov môže dosiahnuť 5 Gb/s.

UC360

Na základe rýchlo rastúcej popularity univerzálne otáčateľného konektoru USB-C vytvorila ADATA OTG disk UC370. Ten ponúka dvojicu konektorov USB-A a USB-C. Prenos dát je tak v prípade vyššieho modelu postavený na štandarde USB 3.1 s teoretickou prenosovou rýchlosťou do 10 Gb/s. Aj tento model obsahuje integrované pútko, ktoré má uľahčiť prenášanie.

UC370

Novinky sú navrhnuté s prihliadnutím na potrebnú odolnosť (nárazy, pády, prach a tekutiny) a potrebu jednoduchého používania bez ohľadu na typ zariadenia, či operačný systém. V predaji sa objavia varianty s kapacitami 16 GB, 32 GB a 64 GB. Informácie o cenách a  presnej dostupnosti neboli zverejnené.

08.06.2017

+