MojWindows

Od Microsoft Windows Roadshow 2017 v Žiline nás delí už len niekoľko dní,  a pre prípad, že ste doteraz nezavítali na oficiálnu stránku akcie s prehľadom programu, vám ho prinášame aj touto formou. Programom, ako aj celou akciou nás bude sprevádzať známa tvár slovenskej moderátorskej scény, nenahraditeľný Slávo Jurko. Zároveň si pri tejto príležitosti dovoľujeme priniesť aj upozornenie na hlavné súťaže, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou žilinskej akcie.

Program

V tombole, ktorá prebehne ako vyvrcholenie celej akcie môžete vyhrať novučičkú konzolu Xbox One Sjeden z dvoch nových bezdrôtových ovládačov Xbox One bielej farby, prípadne jednu z 15 hier pre Xbox One (Forza Horizon 3, Halo Wars 2, Gears of War 4, Dead Rising 4, ReCore). Okrem toho súťažíme aj o navigácie od spoločnosti Sygic.

buton-registracia

Aby toho náhodou nebolo málo, do súťaží sa zapojí aj spoločnosť Peugeot so svojim novučičkým autom Peugeot 3008. Počas celého dňa budete tento skvelý automobil môcť zažiť ako nikdy predtým – cez virtuálnu realitu!  A hoci je virtuálna realita fajn, nič sa nevyrovná nefalšovanému pocitu zo skutočnej jazdy. Preto budú počas celého dňa prebiehať aj testovacie jazdy, ktoré vo vás v kombinácii s virtuálnou prezentáciou zanechajú komplexný zážitok. Spoločnosť Peugeot do súťaže navyše prispela skutočne štedrou výhrou – nový Peugeot 3008 môže byť  na celý víkend váš!

Peugeot

30.03.2017

+