MojWindows

Microsoft pred pár dňami sprístupnil pre Insiderov zaradených do testovacieho okruhu Fast Ring novú verziu aplikácie Fotoaparát. Najnovšia aktualizácia obsahuje drobné vylepšenie pre zachytávanie HDR fotografií.

Aplikácia Fotoaparát v novej verzii umožňuje zachytiť 3 HDR fotky súvisle po sebe predtým, ako je potrebné uložiť ich. Súčasťou aktualizácie sú aj opravy viacerých predošlých chýb a optimalizácia výkonu a spoľahlivosti aplikácie. Podľa zoznam zmien mal byť vylepšený aj používateľský zážitok, čo presne sa za tým skrýva, zatiaľ nevieme. Najnovšia verzia aplikácie nesie číselné označenie verzie 2016.1101.11.0, prípadne vyššie.

Viacerí používatelia upozorňujú, že po inštalácii aktualizácie im prestala fungovať možnosť vytvárať HDR fotografie na smartfóne HP Elite x3, ktorý sa počas fotenia jednoducho zasekne. V prípade, že patríte medzi Insiderov, novú verziu môžete nainštalovať klasicky cez Windows Store. K bežným používateľom by mala doraziť v najbližších týždňoch po úspešnom otestovaní a opravení spomínanej chyby.

05.12.2016

+