MojWindows

Populárna komunikačná platforma WhatsApp oznámila, že v najbližších dňoch sprístupní pre všetkých používateľov na platformách Android, iPhone a Windows Phone videohovory. Dobrou správou tak je, že bokom neostanú ani používatelia Windows smartfónov. Funkcia videohovorov je pritom už dlhšiu dobu dostupná v beta verzii aplikácie WhatApp pre Android a Windows Phone. Na jej sprístupnenie v bežnej verzii si však ešte niekoľko dní budeme musieť počkať.

whatsapp

Uskutočnenie videohovorov prebieha veľmi ľahko. Pri kliknutí na ikonu telefónu v konverzácii s konkrétnou osobou má používateľ na výber medzi hlasovým a videohovorom. Pokiaľ kontakt, ktorému chcete zavolať pomocou videohovoru nemá nainštalovanú novú verziu aplikácie s podporou funkcie, budete o tejto skutočnosti oboznámení.

whatsapp-2

Počas hovoru je možné prepínať medzi predným a zadným fotoaparátom, ako aj stíšiť mikrofón. Napriek tomu, že WhatsApp už dlhú dobu podporuje množstvo štandardných komunikačných funkcií vrátane hlasových hovorov, skupinových chatov a posielania súborov, pridanie videohovorov bolo najžiadanejšou funkciou zo strany používateľov.

Zdroj: WhatsApp

15.11.2016

+