MojWindows

Sociálna sieť zameraná na zdieľanie videí, Vine, v nadchádzajúcich mesiacoch pravdepodobne zanikne. Spoločnosť Twitter, ktorej Vine patrí, oznámila, že už teraz plánuje zrušiť podporu a odstaviť aplikácie patriace k Vine.

Vine bol fenomén, ktorý si v začiatkoch získal množstvo fanúšikov kvôli svojej jedinečnej myšlienke, kedy používatelia mohli zdieľať len 6-sekúnd dlhé videá. Do nich sa tak snažili „napratať“ čo najviac obsahu a vytvoriť tak krátky ale zaujímavý príbeh, či vtipné scénky. Za ostatnú dobu ale akosi stratila svoje čaro a s tým aj značnú časť používateľov.

Vine-image-1

Odstavenie aplikácií neprebehne okamžite, Twitter prisľúbil, že pred zrušením bude používateľov ešte dodatočne informovať. Svoje nahrané videá si tak môžu stiahnuť a uchovať si tak aspoň niektoré zo svojich kreatívnych výtvorov. Rozhodnutie prichádza takmer pol roka po tom, čo sme sa potešili z vydania Vine aplikácie pre Windows 10. Tá podľa hodnotenia používateľov cez AppRaisin patrila medzi najlepšie aplikácie pre Windows 10.

Náš tip
Najlepšie aplikácie pre Windows 10 podľa používateľov – 3 .časť

Zdroj: Twitter

28.10.2016

+