MojWindows

Ďalšia Microsoft Windows Roadshow sa koná už o týždeň – 15. októbra od 10:00 v košickom hoteli Double Tree by Hilton. Okrem mnohých technologických spoločností sa na vás teší aj slovenské zastúpenie spoločnosti Microsoft, ktorá je generálnym partnerom celej akcie.

buton-registracia

Microsoft na akciu Windows Roadshow 2016 prinesie široké portfólio najnovších produktov, vrátane smartfónu Microsoft Lumia 650, hernej konzoly Xbox One, alebo kancelárskeho balíka Office 365. Tieto a ďalšie zariadenia si budete môcť exkluzívne vyskúšať na vlastnej koži. Pripravené sú aj zaujímavé prednášky pod taktovkou ostrieľaných odborníkov z Microsoftu. Tí vám porozprávajú o operačnom systéme Windows 10, novinkách, ktoré sa chystajú, ako aj o kancelárskom balíku Office 365, kde rozdajú aj užitočné tipy pre efektívnu prácu.

Hlavným bodom pre Microsoft bude práve operačný systém Windows 10 a kancelársky balík Office 365. V obidvoch týchto oblastiach budú zástupcovia rozprávať o vychytávkach, ktoré bežný používateľ nepozná a tým pádom nepoužíva pre uľahčenie práce. Počas dňa budú v špeciálnych salónikoch pripravený odborníci s 20-30 minútovými prednáškami orientovanými práve na tieto témy. Prihlasovanie na prednášky v salónikoch bude prebiehať priamo počas Microsoft Windows Roadshow.

Microsoft si taktiež pripravil aj viaceré súťaže, v ktorých môžete vyhrať kancelársky balík Office 365 Home, hernú konzolu Xbox One a ďalšie vecné ceny. Registrácia aj vstup na akciu sú úplne bezplatné. Registrovať sa môžete na stránke windowsroadshow.sk. Vidíme sa už o týždeň!

08.10.2016

+