MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow v Košiciach nemôže chýbať ani spoločnosť HP, ktorá prinesie svoje prvotriedne kúsky. Už túto sobotu 15.10  si v hoteli Double Tree by Hilton budete môcť pozrieť a vyskúšať našlapané novinky. HP si donesie aj svoju výkonnú tlačiareň z portfólia HP DeskJet Ink Advantage, na ktorej bude účastníkom v prípade záujmu tlačiť fotografie priamo z mobilu. Nezabudnite sa preto zaregistrovať!

buton-registracia

Hviezdou medzi zariadeniami v stánku spoločnosti HP bude nepochybne netradičný herný desktop HP OMEN X, ktorý otriasol herným svetom. Do tohto počítača v tvare kocky je možné osadiť dvojicu grafických kariet NVIDIA GeForce GTX 1080. Poradí si tak s každým herným titulom a to aj v rozlíšení 4K a navyše je plne pripravený na zobrazenie virtuálnej reality.

Na stánku spoločnosti HP nájdete aj HP Spectre 13, ktorý patrí medzi najtenšie notebooky na svete. Okrem svojho extrémne tenkého tela zaujme aj elegantným dizajnom, hybridnou batériou a  plnohodnotným procesorom Intel Core i7. Prekvapením je aj chladiaci systém, ktorý je hrdým dielom inžinierskej vynaliezavosti.

HP Spectre 13

Prvotriedne 2v1 zariadenie HP Spectre x2 zaujme nádherným tenkým telom z jediného kusu hliníka, dobrým výkonom a modernými technológiami. V tele tabletu na svoju príležitosť čaká procesor Intel Core, ktorý dopĺňa až 8 GB operačnej pamäte a vnútorné úložisko s kapacitou až 512 Gb. Vďaka podsvietenej odpojiteľnej klávesnici sa hravo zmení z notebooku na ľahký tablet.

HP Spectre x2

Chýbať nebude ani konvertibilný notebook HP Spectre x360 so štýlovým hliníkovým telom. Vybavený je najnovšími procesormi Intel Core, až 16 GB operačnej pamäte a SSD o veľkosti až 512 GB. Vychytávkami sú otočiteľný dotykový OLED displej s rozlíšením až 4K, štvorica dopredu smerujúcich reproduktorov spoločnosti Bang & Olufsen a extra široký touchpad pre komfortný zážitok.

HP Spectre x360

Dočkáme sa aj dvojice minimalistických pracovných notebookov HP Envy 13 a HP Envy 15. Nová generácia notebookov HP ENVY ponúka elegantný, kovový dizajn a vysoký výkon a navyše aj zarovnaný sklenený displej bez okrajov pre nádherné zobrazenie. Zaujme aj technológiou HP Fast Charge, ktorá zákazníkom umožní nabiť batériu vypnutého počítača až na 90 percent za necelých 90 minút. Nechýbajú najnovšie procesory Intel Core, skener odtlačkov prstov, či reproduktory značky Bang & Olufsen. Taktiež si môžete pozrieť konvertibilný notebook HP Envy x360.

hp-envy-15-ae_2b

11.10.2016

+