MojWindows

Všetkých nadšencov technológií a operačného systému Windows srdečne pozývame na vyvrcholenie druhého ročníka jedinečnej akcie Microsoft Windows Roadshow. Do metropoly východu zamierime už o necelý mesiac – v sobotu 15. októbra. Dvere koncoročnej  sa pre účastníkov otvoria o 10:00 v košickom hoteli DoubleTree by Hilton. Tešíme sa na stretnutie s vami, registrácia je zadarmo :).

buton-registracia

Hololens a ďalšie TOP novinky naživo

Pripravené budú stovky vystavených produktov a zariadení z oblasti notebookov, stolových počítačov, tabletov, hier, príslušenstva, ale aj softvéru. Tešiť sa môžete aj na novinky z oblasti virtuálnej a rozšírenej reality Oculus Rift a HTC Vive. Získate aj exkluzívnu príležitosť vyskúšať si medzi prvými na Slovensku okuliare pre rozšírenú realitu Microsoft HoloLens.

Vyskúšať a obzrieť si môžete najväčšie novinky spoločností Microsoft, Acer, ASUS, Creative, HP, Huawei, Lenovo a ďalších. Na zvedavcov v oblasti mobilného bankovníctva je pripravená Tatra banka. Svoje horúce novinky v oblasti bezpečnosti a ochrany dát si prinesie spoločnosť ESET. S novinkami nebude chýbať ani operátor Orange.

Od všetkých výrobcov zvučných mien sa dozviete množstvo informácií. Na vaše otázky budú pripravení priamo vo svojich stánkoch, ale aj na pódiu počas zaujímavých prednášok. Počas celého dňa budú k dispozícii fotosteny, kde si budete môcť vytvoriť vlastnú spomienku na akciu. Pripravené sú samozrejme aj súťaže a kvízy o hodnotné ceny, ako aj množstvo drobných pozorností od jednotlivých vystavovateľov.

Fanúšikov virtuálnych, ale aj reálnych koní pod kapotou v Xbox zóne čaká Forza Horizon 3 v 4k rozlíšení a legendárny športiak Ford Mustang. Ukážte, čo je vo vás! Zajazdite vo Forze najrýchlejší okruh  a vyhrajte adrenalínovú jazdu, na ktorú rozhodne nezabudnete.

Generálnym partnerom akcie je Microsoft, ktorý to na začiatku odpáli s viacerými zaujímavými prednáškami. Práve počas nich budete mať skvelú príležitosť klásť otázky o všetkom čo vás zaujíma. Zástupcovia Microsoftu s prednáškami o Windows 10, Office 365 a Xboxe však nie sú jediní, kto sa na pódiu počas dňa objaví. O svojich aktuálnych, ale aj pripravovaných novinkách vám povedia aj spoločnosti Acer, Asus, Lenovo a HP.

Darček pre prvých registrovaných

Registrácia na akciu je už spustená, nájdete ju na webovej stránke WindowsRoadshow.sk, prípadne sa k nej dostanete po kliknutí na tlačidlo Registrácia Zadarmo. Pre prvých 300 registrovaných účastníkov je pripravený darček vo forme powerbanky.

buton-registracia

Všetky dôležité informácie o akcii, množstve prekvapení a partneroch, budeme postupne zverejňovať  na našom webe. Pokiaľ Vás zaujíma, ako prebiehala predošlá akcia v Žiline, pozrite si našu fotogalériu alebo video.

19.09.2016

+