MojWindows

Xbox a indie hip hop senzácia Run the Jewels formálne zahájili vzájomnú spoluprácu s poodhalením netrpezlivo očakávaného tretieho štúdiového albumu Run the Jewels 3 nadväzujúceho na prelomový druhý album RTJ2. Skladba s názvom Panther like a Panther zaznela exkluzívne v debutovej upútavke Horde 3.0 z hry Gears of War 4, ktorá vychádza 11. októbra pre Xbox One a Windows 10. Run the Jewels po prvýkrát odhalili singel po boku videoherného partnera.

Horde 3.0 označuje návrat obľúbeného režimu hry pre viacerých hráčov o prežitie, ktorý postaví piatich hráčov proti vlnám nepriateľom – žánru, ktorý séria Gears of War pomohla spopularizovať s vydaním hry Gears of War 2 v roku 2009. Režim Horde sa objavuje v hre Gears of War po piatich rokoch, vracia sa k charakteristickej intenzite kooperačnej hry a pridáva niekoľko moderných prvkov ako triedy, schopnosti a opevňovanie.

Okrem nových zúrivých nepriateľov ako Swarm a DeeBees prinesie Horde 3.0 novinky, ako napríklad systém tried, ktorý vám umožní vybrať si z piatich povolaní (Soldier, Sniper, Scout, Heavy a Engineer) podľa preferovaného herného štýlu podporujúc tímovú hru. A nakoniec prinesie aj Fabricator, čo je základňa operačného rozvinutia umožňujúca hráčom stavať opevnenia kdekoľvek na mape a vykonávať precízne defenzívne stratégie.

https://www.youtube.com/watch?v=Z7SF0tlFT1s

02.09.2016

+