MojWindows

Do vydania očakávanej závodnej hry Forza Horizon 3 pre Xbox One a počítače s Windows 10 ostávajú už len necelé dva týždne. Oficiálny termín vydania je totiž stanovený na 27. septembra. Ľudia, ktorí si predobjednali verziu Ultimate Edition, získajú dokonca predčasný prístup už 23. septembra.

Pokiaľ sa ale stále rozhodujete, či do toho ísť, a hru kúpiť, máte skvelú príležitosť najskôr si ju vyskúšať v hrateľnej ukážke. Dostupná je však zatiaľ len pre konzolu Xbox One. Pokiaľ by ste si chceli jazdu austrálskou divočinou vyskúšať na počítači, budete si jednoducho musieť počkať. Demoverzia pre Windows 10 je síce v prípravách, no k dispozícii bude až po vydaní plnej verzie hry.

Vo Forza Horizon 3 budete šéfom najväčšieho a najlepšieho automobilového a hudobného festivalu s názvom Horizon. Vašou úlohou bude festival rozšíriť do všetkých kútov Austrálie. To, ako to bude prebiehať je práve súčasťou ukážky. V nej preskúmate časť hernej mapy a popri tom sa  prostredníctvom komentárov dozviete, čo všetko hra skrýva pod kapotou.

Vozidlá v hrateľnej ukážke Forza Horizon 3 reprezentujú malú ochutnávku z celkového počtu 350 vozidiel, ktoré budú k dispozícii na odomykanie, upravovanie a pretekanie v plnej verzii hry. Prevetrať bude možné púštnu buginu, súťažný pick-up, ako aj kúsky Lamborghini Centenario, BMW M4 Coupe, Ford Shelby GT350R či austrálsku legendu HSV Limited Edition GEN-F GTS Maloo. Hrateľná ukážka je dostupná klasicky cez Xbox Store.

https://www.youtube.com/watch?v=fTSUgXkfooA

14.09.2016

+