MojWindows

Microsoft organizuje ďalší zo svojich obrovských herných výpredajov pod názvom Ultimate Games Sale. V termíne od 5. júla do 11. júla bude v obchode Xbox Store zlacnených viac ako 250 digitálnych titulov pre konzoly Xbox One a Xbox 360. Na vybraných hrách bude možné ušetriť 40 až 60%, pričom zlatí členovia Xbox Live ušetria ešte ďalších 10% navyše.

Zľavnené budú aj populárne hry a herné novinky ako ARK: Survival Evolved, DOOM alebo Dark Souls III, Quantum Break alebo prvé rozšírenie pre akčnú pecku The Division. Microsoft oseká aj ceny obľúbených hier pre Xbox 360, ktoré sú spätne kompatibilné s konzolou Xbox One. V zverejnenej ochutnávke zľavnených titulov spomína hry The Witcher 2, Left 4 Dead 2, Counter-Strike: GO a South Park: The Stick of Truth.

Poprvýkrát budú do akcie zaradené aj herné tituly pre Windows 10, ktoré je možné zakúpiť prostredníctvom Windows Store. Celkovo má ísť o viac ako 30 hier, pričom Microsoft zatiaľ spomína  známe mená ako Quantum Break, Rise of the Tomb Raider a Gears of War: Ultimate Edition. Kompletný zoznam všetkých hier zaradených do akcie bude zverejnený na oficiálnej stránke.

03.07.2016

+