MojWindows

Spoločnosti Intel a Red Bull oznámili spoločné plány vniesť ešte viac vzrušenia do každoročnej súťaže Red Bull X-Fighters vo freestyle motokrose tým, že počas podujatia ponúknu športovcom a divákom nové pohľady na výnimočnosť predvádzaných kaskadérskych kúskov. Intel súťažiacich vybaví špeciálnym modulom, ktorý v reálnom čase sleduje viacero veličín.

Intel a Red Bull budú získané dáta o výkone jazdcov prinášať na obrazovky divákov v reálnom čase pomocou technológie Intel. Dáta ponúknu fanúšikom nové pohľady na výkony jazdcov a pomôžu trénerom a športovcom optimalizovať tréningový proces.

https://www.youtube.com/watch?v=M1vi8A3mRLk

Intel a mediálna spoločnosť Red Bull Media House oznámili globálne partnerstvo, ktoré by sa malo rozšíriť do viacerých žánrov a na viaceré platformy už v januári počas podujatia CES. V rámci úsilia o digitalizáciu športu už bola technológia Intel integrovaná do snowboardov počas X-Games v Aspene v januári a najnovšie aj tento mesiac na podujatí BMX bikes v Austine.

Súťaž Red Bull X-Fighters bude vysielaná naživo 24. júna o 22:00 (CET) na Red Bull TV. Red Bull TV je dostupná na televízoroch s pripojením na internet, ďalej na hracích konzolách, mobilných zariadeniach a iných.

17.06.2016

+