MojWindows

Nový softvér podnikovým IT manažérom ponúka lepšiu bezpečnosť, mobilitu a výkonnosť tlačového riešenia. Zameriava sa hlavne na softvér pre mobilnú tlač, ktorý umožňuje jednoduchú tlač z mobilných zariadení na podnikových tlačiarňach a nové nástroje správy tlačiarní, ktoré umožnia optimalizovať firemné tlačové riešenia.

HP JetAdvantage Connect umožňuje mobilným zariadeniam využívať tlačiarne v podnikovej sieti spôsobom, ktorý je podobný tlači z PC. Celkový proces tak podstatne zjednodušuje odstránením nadbytočných krokov. Príprava tlače prebieha priamo v mobilnom zariadení a nie je vyžadovaný prístup k serveru. Pri správe a konfigurácii je možné využívať rovnaké nástroje ako pri firemných PC. V súčasnosti  podporuje zariadenia s Androidom, iOS bude dostupný počas júna.

HP Access Control Secure Pull Print ponúka autentifikačné možnosti softvéru HP Acces Control ako samostatnú aplikáciu. Zahŕňa nástroje pre monitoring a zabezpečenie tlače z mobilných zariadení rovnakým spôsobom ako pri tlači z PC.

HP Access Control 15.2 obsahuje podporu všetkých najnovších bezpečnostných protokolov a umožňuje pull printig naprieč celou IT infraštruktúrou bez ohľadu na množstvo domén.

HP Print for Chrome je aplikácia pre lokálnu tlač z Chromebookov a aktuálne bola rozšírená o podporu Google admin konzoly. Tým sa uľahčuje získanie priameho prístupu k využitiu a správe týchto zariadení.

Business Intelligence Solutions je nová sada nástrojov pre transparentnejšie sledovanie celej tlačovej flotily. Zaujímavou funkciou je model budúceho vývoja pre zlepšenie možnosti predchádzania problémov.

HP Device Control Center je interaktívny nástroj pre správu tlačových zariadení, ktorý umožňuje sledovať polohu a stav zariadenia v reálnom čase.

HP Instant Fleet Insight umožňuje rozsiahli reporting a analýzu, ku každému jednotlivému zariadeniu ponúka zobrazenie dát, akými sú napríklad servisná história, verzia firmvéru, postavenie vo flotile či využitie prístroja.

03.06.2016

+