MojWindows

V minulosti herným nadšencom na hranie rôznych herných titulov stačila klasická myška. Časy sa však menia a v súčasnosti sa firmy vyrábajúce profesionálne myšky neustále predbiehajú v tom, kto na trh prinesie niečo prevratné.

Príkladom hernej myšky s  netradičnými komponentmi je napr. novinka SteelSeries Rival 700. Disponuje totiž plne prispôsobiteľným OLED displejom, ktorý dokáže zobraziť herné údaje, zobrazenie profilov a ešte oveľa viac. Taktiež je možné využiť tento displej na zobrazenie konkrétneho loga alebo GIF obrázkov.

rival_icons

Ďalším faktorom, ktorý výrazne odlišuje myšku Rival 700 od konkurencie, je hmatový senzor na zadnej časti. Vie totiž hráča prostredníctvom vibrovania upozorniť na fakt, že mu dochádza munícia alebo pri kriticky nízkej hodnote života. Toto vibrovanie nie je obmedzené len na vymenované situácie. Hráč si ho dokáže nastaviť podľa toho, na aké situácie chce byť v hre upozornený. Je možné nastaviť aj silu vibrácií.

steelseries_rival_700_pulse

Pre náročnejších používateľov, Rival 700 ponúka aj modulárne komponenty, ktoré sa však budú predávať oddelene. Pomocou nich si hráč dokáže prispôsobiť myšku úplne podľa svojich predstáv.

rival-700

SteelSeries Rival 700 je už teraz dostupná v USA za cenu 99 $, no určite sa časom objaví aj u nás.

Zdroj: neowin

26.05.2016

+