MojWindows

Tím Minecraft v štúdiu Mojang, 4J Studios a Microsoft sa podelia o nový obsah pre hru Minecraft: Console Edition a od júna začnú oficiálne vydávať mini hry prostredníctvom bezplatných aktualizácií.

Vymýšľať si vlastné pravidlá a nové formy hrania s priateľmi je mimoriadne obľúbenou aktivitou medzi hráčmi Minecraft: Console Edition a tvorcovia to dobre vedia. S novými mini hrami hráčom umožnia rýchlo a jednoducho zorganizovať súťaže s na mieru ušitými pravidlami bez toho, aby sa museli sústrediť na manuálne odpočty, pracne pripravovať truhlice s pokladmi alebo si pamätať stav zápasov.

Prvou mini hrou, ktorá bude dostupná je Battle s trojicou máp. Umožní zorganizovať hru pre viacerých hráčov s bitkou o prežitie, kde rýchlosť, stratégia a niekedy aj šťastie rozhodne o víťazovi. Hráči v zápasoch Battle využívajú náhodne generované zdroje poschovávané v truhliciach na špeciálne navrhnutých PvP mapách a súperia medzi sebou v súboji na život a smrť, pokiaľ sa nerozhodne o víťazovi. Ale zábava neskončí ani porážkou; zápas môžu ďalej sledovať a poletovať voľne ponad každú z arén ako netopier.

Zápasov v Battle sa môžu zúčastniť naraz až štyria hráči na delenej obrazovke a až ôsmi hráči cez Xbox Live. Nových hráčov pre hru bude možné pohodlne nájsť prostredníctvom systému na vyhľadávanie hráčov.

Minecraft Battle Mini Game Map - temple

30.05.2016

+