MojWindows

Už len necelé dva týždne delia hernú komunitu od vypustenia populárnej hry DOOM, ktorej najnovšie pokračovanie vráti hráčov o 20 rokov naspať. Ide v podstate o pôvodný dej v novom grafickom obale a množstvom nových funkcií v podobe nových zbraní, démonov, vylepšení a podobne.

Spoločnosť Bethesda a id Software sa v podstate inšpirovali pôvodným titulom a tým, čo ho na prvom mieste charakterizovalo. Samozrejme to boli atraktívne zbrane a množstvo rôznych démonov, s ktorými hráč bojoval od laboratórií na Marse až po horúce peklo. Takým istým posolstvom sa riadi aj nová verzia hry a hráči sa naozaj majú na čo tešiť.

Tvorcovia hry si totiž pre nich pripravili veľmi dobre spracované prostredie, s množstvom zbraní, ktoré si za behu môžu vylepšovať tak isto ako svoju zbroj. V režime kampane sa stretnú s rôznymi démonmi a hra bola obohatená aj o dejovú líniu. Takisto sa v prostredí, v ktorom sa hráč pohybuje nachádza množstvo skrytých miestností s vylepšeniami zbroje, ktoré hráč môže a nemusí preskúmať.

Kľúčová je ale veľmi dobrá hrateľnosť s prehľadným používateľským rozhraním. Ďalšie informácie sú uvedené vo videu nižšie.

Na Slovensku sa tohto herného titulu dočkáme už 13. mája.

Zdroj: windowscentral

02.05.2016

+