MojWindows

Pripravili sme ďalší výber bezplatných hier pre vaše Windows smartfóny. Tentoraz tu nájdete napríklad populárne závody, logické hry, ktoré potrápia vaše mozgové závity, jednoduchú plošinovku, či dokonca vylepšené verzie herných klasík Tetris a Hadík.

Asphalt 8: Airborne

Vynikajúca závodná hra s prepracovanou grafikou, dobrou hrateľnosťou, viac ako 140 autami a desiatkami tratí. Hra obsahuje mód kariéry so stovkami úloh, ale aj režim viacerých hráčov. Základom je pritom pretekanie a získavanie kreditov, za ktoré sa dajú kupovať nové autá, alebo vylepšovať tie už zakúpené.

Asphalt-8-Airborne

Angry Birds Go!

Ďalšia hra zo série nahnevaných vtákov. V tejto hre však nebudete bojovať proti otravným prasatám, tým, že im katapultom ničíte obydlie, ale postavíte sa im v pretekoch. Hra obsahuje rôzne typy pretekov a taktiež viacero vozidiel, ktoré si navyše môžete vylepšovať za nahrané zlato.

angry-birds-go

Cut the Rope 2

Druhé pokračovanie obľúbenej logickej hry. Úlohou je k postave dostať sladkosti, ktoré sú rozmiestnené na lanách a zároveň získať čo najvyššie skóre. Musíte teda prísť na najlepší spôsob ako laná preseknúť tak, aby sladká odmena zozbierala po ceste všetky hviezdičky. Ako odmenu získavate aj mince. Za tie je možné kúpiť rôzne dočasné vylepšenia, herné tipy alebo skiny. V bezplatnom režime potrebujete na plnenie jednotlivých úloh energiu vo forme Slnka. Maximálna kapacita je 30, pričom jedno Slnko sa doplní každých 5 minút a všetkých 30 je možné doplniť za herné mince.

Cut-the-Rope-2

Doodle Jump

Populárna plošinovka, v ktorej je úlohou hráča postupne vyskákať na čo najvyššiu plošinu. Počas svojho dobrodružstva si môžete pomáhať napríklad zbieraním čiapok s vrtuľkou, ktoré vás vynesú o pár plošín vyššie alebo skokom na pružinu. Zároveň sa ale musíte vyhýbať nástrahám ako sú napríklad čierne diery.

.

Doodle Jump

Flow Free

Jednoduchá logická hra, v ktorej je úlohou hráča prepojiť dvojice farebných bodov pomocou kreslenia čiar. Okrem toho, že musí prepojiť všetky body, taktiež musí čiarami vyplniť celú hraciu plochu. Jednotlivé čiary je pritom možné odstrániť a vytvárať znova. K dispozícii sú stovky levelov a režim s časovým limitom.

Flow Free

Pako

Podstatou hry je unikať policajným autám tak dlho ako to je len možné a nenaraziť pri tom do iných áut alebo prekážok ako sú lampy, stromy či stĺpy. Hra bezplatne ponúka päť rôznych levelov a pri každom z nich je okrem hráčovho najlepšieho času zobrazených aj desať hráčov, ktorí dokázali unikať čo najdlhšie.

Pako

Reaper

RPG hra s peknou grafikou nabitá akciou, v ktorej plníte úlohy, bojujete proti monštrám a postupne vylepšujete svojho bojovníka. Ten disponuje viacerými typmi útokov a hráč si ich vyberá rôznymi dotykovými gestami. Hra je bezplatná do desiatej úrovne hrdinu a následne je možné vybrať si z trojice platených edícií.

Reaper

Snake Rewind

Podstatne vylepšená verzia legendárneho Hadíka, ktorá zachováva klasické princípy, no poriadne ich okorenila. Ovládate virtuálneho hada, ktorý zbiera ovocie vďaka čomu postupne narastá do dĺžky a vám sa pripočíta skóre. No okrem toho, že sa musíte vyhýbať stenám a vlastnému telu, pozor treba dávať aj na rôzne vylepšenia, ktoré vás môžu poriadne potrápiť. Hra však ponúka možnosť za časť jedla, ktoré ste nazbierali, hada vrátiť pri náraze v čase a môžete tak pokračovať v hraní. Snake Rewind ponúka 12 levelov, ktoré je možné postupne odomykať plnením úloh alebo kúpiť za nazbierané ovocie.

Snake-Rewind

Stack!

V tejto hre zo stavebných blokov budujete, čo najvyššie stavby takým spôsobom, aby bloky zapadali na svoje miesto. Vždy, keď sa totiž netrafíte presne, časť bloku sa odlomí a plocha pre umiestnenie toho nasledujúceho sa tak zmenší. Rýchlosť prichádzajúcich blokov sa navyše postupne zväčšuje, takže postaviť vysoké budovy nie je vôbec jednoduché.

Stack

Tetris Blitz

V tejto vylepšenej verzii populárnej hernej klasiky Tetris je úlohou hráča počas dvoch minút nahrať, čo najvyššie skóre. Pri tejto úlohe pomôžu rôzne vylepšenia, ktoré sa postupne odomykajú. Z pohľadu ovládania nemusíte ručne otáčať jednotlivé bloky. Hra totiž automaticky navrhne vhodné miesto na ich umiestnenie. Pokiaľ vám však nevyhovuje, môžete použiť tlačidlo na rotovanie alebo ručne potiahnuť blok tam, kam len chcete.

tetris-blitz

 

12.04.2016

+