MojWindows

V tomto výbere hier pre Windows smartfóny budete budovať dedinu, zajazdíte si v šialenej rýchlosti, potrénujete mozog, či vychutnáte retro plošinovku.

Age of Caveman (W10M)

Nová prehistorická multiplayerová stratégia z dielne známeho vydavateľa Game Troopers. Hráč sa chopí role starešinu dediny, ktorú musí postupne zveľaďovať a brániť pred nájazdami konkurenčných kmeňov. Sám je pritom neraz nútený s vybudovanou armádou vyraziť do boja s cieľom získať suroviny. Hra je silne inšpirovaná populárnym titulom Clash of Clans, z ktorého prebrala väčšinu prvkov.

Age of Caveman

Rage Racing 3D

Rage Racing 3D kombinuje prvky závodnej hry s prvkami takzvaných nekonečných behačiek. Na začiatku dostanete auto, ktoré postupne vylepšujete, plníte úlohy, zbierate mince, narážate do iných vodičov v premávke a utekáte pre políciou. Hra ponúka režim kampane s množstvom rôznych úloh alebo režim nekonečného závodu, kde ide o to nazbierať najvyššie skóre a poraziť tak ostatných hráčov.

Rage Racing 3D

Lunata Rescue

Skákačka s ručne kreslenou grafikou, kde sa ocitnete v roli malého stromového chrobáka s menom Lunata. Vašou úlohou je zachrániť deti zo svojej kolónie, ktoré boli unesené zlou kráľovnou Donatellou. Na rozdiel od klasických hier tohto typu, Lunata Rescue nemá čisto lineárne prostredie a vybrať sa tak môžete do každého smeru. Hra ponúka štyri rozdielne režimy a dvojicu obtiažností. Na začiatku Vás prevedie hernými mechanizmami, no následne ste už odkázaný len a len na svoju šikovnosť.

Lunata Rescue

Stack the Balls

Cieľom Stack the Balls je na hracom stole spojiť v riadku alebo stĺpci minimálne štvoricu gúľ rovnakej farby. Jednotlivé gule je po stole možné presúvať tak dlho, pokiaľ majú voľnú cestu. Po vytvorení rovnakej štvorice, zoskupené gule zmiznú. Po každom pohybe, ktorý nevytvorí takéto zoskupenie, na stole náhodne pribudnú tri ďalšie gule.

Stack The Balls

Threefall

V tejto arkádovke ovládate tri bodky rozmiestnené vo formácii trojuholníka, ktoré musíte neustále rotovať s cieľom vyhnúť sa prilietajúcim objektom. Čím dlhšie sa Vám podarí prežiť, tým rýchlejšie prilietavajú nepriateľské objekty.

Threefalls

Pop the Lock (W10M)

V hre ide o správne načasovanie kliknutia na malé súčasti mechanizmu vo visacom zámku, ktoré predstavujú žlté guličky, tak  aby došlo k jeho odomknutiu. Červená tyčka rotuje okolo zámku a v momente, kedy sa nachádza nad spomínanou žltou guličkou, musíte ťuknúť na obrazovku. Náročnosť levelov postupne narastá a pre odomknutie musíte trafiť čoraz viac týchto guličiek.

Pop The Lock

Brain-Training

V tejto hre poriadne potrénujete svoju pamäť. Na začiatku sa vždy zobrazí séria čísel, znakov, písmen a symbolov a podobne, ktoré sú následne zakryté. Vy si musíte zapamätať špecifické poradie, v ktorom ich potom odkrývate. Hra obsahuje desať rozličných úrovní, v ktorých je vždy séria hier so stúpajúcou náročnosťou.

Brain Training

Draw-A-Way (W10M)

Zábavná logická hra, kde musíte nakresliť cestu do cieľa pre oceľovú guľu, ktorá bude odpojená z lana. Cestu však musíte nakresliť tak, aby guľa po ceste pozbierala všetky hviezdičky. Hra obsahuje 85 levelov so stupňujúcou náročnosťou. Hráč nie je nijak limitovaný časom alebo počtom čiar, ktoré môže nakresliť, no akonáhle uvedie gulu do pohybu, čiary začnú pomaly miznúť.

Draw A Way

Jack N‘ Jill (W10M)

Milá skákačka s retro nádychom, ktorá miestami dokáže poriadne potrápiť. Ovládate postavičku Jacka, ktorý sa snaží dostať za svojou Jill. Počas svojej cesty sa musí vyhýbať nástrahám a nepriateľom. Hra ponúka 140 levelov rozdelených do siedmych rozličných svetov. Prvých pár levelov hráča oboznámi s ovládaním a rôznym typom nástrah.

Jack N Jill

Throwy Circus

Výborná oddychovka, v ktorej je jedinou úlohou hráča, trafiť v časovom limite čo najviac objektov objavujúcich sa na  obrazovke. Aby to nebolo celkom jednoduché, niektoré z nich sa pohybujú. Pred hodom je tak potrebné vopred určiť, na ktoré miesto sa cieľ presunie. Hra obsahuje 40 rozdielnych cieľov a široké spektrum projektilov od jablka cez kus koláča až po pizzu. Začínate s časovým limitom 10 sekúnd a s každým správnym zásahom sa Vám čas priráta.

Throwy Circus

21.04.2016

+