MojWindows

Fanúšikovia hier Forza a Fallout neprestali od oznámenia partnerstva medzi Turn 10 Studios a Bethesda Game Studios diskutovať o vozidle Chryslus Rocket ’69. A dnes ich čaká poriadna novinka. Auto Chryslus Rocket ’69, poháňané mikro-fúziou a skonštruované pre diaľnice a vedľajšie cesty pred-apokalyptického obdobia, bude už čoskoro krúžiť na najznámejších tratiach vo Forza Motorsport 6.

Hráči, ktorí si zahrali Forza Motorsport 6 alebo Fallout 4 a boli prihlásení so svojím kontom na Xbox Live, začnú oddnes dostávať správy s kódmi na stiahnutie vozidla Chryslus Rocket ’69 (jeden kód na jedno Xbox Live konto). Keďže sa bude rozosielať množstvo kódov, niektorým hráčom môže byť doručený v priebehu nasledujúcich siedmich dní. Hráči, ktorí si zakúpili Forza Motorsport 6 a/alebo Fallout 4 v období od 14. do 30. apríla, získajú kód začiatkom mája.

Chryslus Rocket ’69 s retro-futuristickými líniami a zrýchlením z nuly na WOW behom pár sekúnd je unikátnym prírastkom do akejkoľvek kolekcie áut, navyše cez autosalón Forzavista sa dozviete niečo o jeho histórii a môžete si ho prezrieť z každého uhla až do posledného detailu.

Viac informácií o Chryslus Rocket ’69 nájdete na stránkach ForzaMotorsport.net, kde nájdete aj rozhovor o vzniku tohto vozidla s bláznivými vedcami zo spoločnosti Bethesda. V nadchádzajúcom období budú vývojári organizovať aj súťaže o najlepšie fotografie a nálepky.

Forza Motorsport 6

14.04.2016

+