MojWindows

Spoločnosť Microsoft koncom minulého roka oznamovala zmenšenie bezplatnej OneDrive kapacity pre každého požívateľa z 15 GB na 5 GB. Toto rozhodnutie však vyvolalo veľa negatívnych reakcií zo strany používateľov, ktorí sa sťažovali na fakt, že stratia 10 GB kapacity a uložené fotografie. Microsoft sa nakoniec vzdal a oznámil používateľom, že táto kapacita bude dostupná pre každého ešte rok potom, ako sa zmena dostaví. Na OneDrive blogu sa spoločnosť vyjadrila nasledovne:

Pokiaľ používate viac ako 5 GB zo svojho bezplatného uložiska, budete mať aj naďalej prístup ku všetkým súborom ešte minimálne 12 mesiacov ako sa tieto zmeny dostavia začiatkom roka 2016. Navyše môžete využiť bezplatné ročné predplatné balíčka Office 365, ktoré zahŕňa aj uložisko s veľkosťou 1 TB na OneDrive.

onedrive_-_free_office_365

Microsoft už začal rozosielať vybraným používateľom bezplatné ročné predplatné balíčka Office 365 so spomínaným 1 TB uložiskom na OneDrive. Ďalej sa spoločnosť všetkým ospravedlňovala za vzniknuté nepohodlie spôsobené prebiehajúcimi zmenami vo veľkosti bezplatného uložiska. V prípade, že ste obdržali toto predplatné od spoločnosti Microsoft, budete potrebovať predložiť platnú kreditnú kartu. Potom však nezabudnite predplatné po uplynutí daného obdobia zrušiť, pretože v opačnom prípade sa z vašej karty stiahne suma za ďalší rok.

Zdroj: neowin

19.04.2016

+