MojWindows

Už na začiatku mája vyráža spoločnosť Microsoft na Roadshow, ktorá si kladie za úlohu predstaviť modelový deň v úspešnej firme. IT špecialisti spoločnosti Microsoft Slovakia a Mainstream Technologies predstavia v Bratislave, Žiline a Košiciach ukážkové využitia Microsoft riešení v praxi.

Účastníci Roadshow budú môcť vidieť, ako produkty a riešenia Microsoft Office 365 a Microsoft Azure fungujú a uľahčujú úspešným firmám ich prevádzku. V kombinácii so súčasným svetom technológií a mobilitou, ktorú nám ponúka, zistia, ako možno v dnešnej dobe efektívnejšie pracovať, získavať maximum informácií a proaktívne riešiť prípadné problémy.

„V Microsoft Slovensko pracujeme denne so stovkami lokálnych partnerov, aby sme dokázali poskytnúť čo najlepšiu podporu našim zákazníkom. Microsoft Roadshow, s ktorou opätovne prichádzame, sa ukázala byť overeným konceptom pre predstavenie služieb Office 365 a Azure našim partnerom, ktorí tak následne dokážu priniesť tie najlepšie služby vo vysokej kvalite našim zákazníkom. Chceme, aby sa naši partneri stali lídrami pre cloudové riešenia a pomohli tak všetkým ľudom a firmám osvojiť si moderné technológie pre osobný a profesionálny život. A práve naša Roadshow umožňuje všetkým našim partnerom dozvedieť sa a porozumieť trendom v IT a sprístupniť ich záujemcom na lokálnom trhu,“ uviedol Markus Breyer, generálny riaditeľ spoločnosti Microsoft Slovakia.

Microsoft Roadshow _ dátumy

Microsoft Roadshow štartuje už v pondelok, 2. mája a v utorok, 3. mája v Bratislave. Pokračovať bude v stredu 1. júna v Košiciach a následne vo štvrtok, 2. júna v Žiline. Konkrétne témy prednášok sa budú venovať oblastiam ako:

  • Vieme ako skutočne vyzerá mobilita?
  • Ako vyzerá mobilita pokiaľ ide o hardware?
  • Zaujímavé a inšpiratívne príbehy od Tatier k Dunaju – ako vie mobilita pomáhať
  • Predstavenie súčasného smerovania vo svete technológií
  • Moderná kancelária súčasnosti s Office 365
  • Detailný prehľad o Vašej infraštruktúre aj z mobilného telefónu, spoľahlivý a cenovo efektívny backup a site recovery
  • Prístup k vzdialenej infraštruktúre s využitím moderných a cenovo výhodných cloudových služieb

Registrácia pre jednotlivé mestá je možná prostredníctvom nasledujúcich linkov:

Partnermi akcie sú autorizovaní distribútori produktov a služieb Microsoft na Slovensku ASBIS SK a eD´ system Slovakia a IT školiace stredisko GOPAS SR. Účasť na Roadshow je bezplatná, avšak kapacita je obmedzená.

V prípade problémov s registráciou možno kontaktovať organizátorov e-mailom  na skpart@microsoft.com

26.04.2016

+