MojWindows

Už 11. októbra bude nová generácia hrdinov čeliť desivej hrozbe v hre Gears of War 4, prvej kapitole z úplne novej ságy od tvorcov The Coalition a práve dnes bola oficiálne uvedená príbehová ukážka s názvom Tomorrow, ktorá spája odkaz rodiny Fenixov. Jej obsahom je však aj predzvesť úplne novej hrozby, ktorá na nich čaká.

Marcus Fenix sa v závere Gears of War 3 zamýšľa nad tým, čo prinesie zajtrajšok. Aký bude svet bez vojny. Toto je príbeh dvoch zajtrajškov, jedného, aký si vysníval Marcus, a druhého o 25 rokov neskôr, kedy sú všetky nádeje rozdupané zrodom novej nočnej mory. V ukážke zaznie cover verzia skladby The Sound of Silence od Simon and Garfunkel v podaní Disturbed a naznačuje, ako Gears of War 4 navráti charakteristickú temnú, záhadnú a intenzívnu atmosféru pôvodnej klasiky.

Pripravení pustiť sa do boja? Nezabudnite sa o týždeň prihlásiť na Xbox Live, kde pobeží beta test hry viacerých hráčov v režime Versus. Od 18. apríla získajú prednostný prístup do beta testu tí, ktorí si zahrali Gears of War: Ultimate Edition pre Xbox One alebo pre Windows 10. Po skončení prednostného prístupu sa budú môcť od 25. apríla do 1. mája, kedy beta test skončí, zapojiť všetci zlatí členovia Xbox Live na Xbox One. Viac informácií o beta teste nájdete tu.

11.04.2016

+