MojWindows

Radi by sme vás pozvali na komunitnú konferenciu MS Fest 2016, ktorá prebehne v Bratislave na pôde FIIT STU. Nejde pritom o žiadnu prvú lastovičku. Po ôsmich úspešných ročníkoch v Čechách sa už druhýkrát koná aj na Slovensku. Využite možnosť stretnúť sa so špičkovými vývojármi, IT odborníkmi, MVP a MSP zo Slovenska a Čiech. Môžete sa tešiť na dva dni plné odborných prednášok a debát. Odniesť si tak môžete znalosti z .NET Frameworku, Azure a vývoja na platforme Windows, ktoré zúročíte v praxi. Celá konferencia je navyše bezplatná a jediné, čo musíte urobiť je registrovať sa.

Kapacita konferencie je však obmedzená, a preto využite túto príležitosť a zaregistrujte sa práve teraz na http://www.ms-fest.cz/sk/bratislava/registracia.

Chcete zostať v obraze, získať praktické vedomosti a nadviazať nové kontakty? Tak si nenechajte ujsť šancu byť na tohtoročnom MS Feste. Pripravených je množstvo špičkových profesionálov zo sveta IT venujúcich sa Cloud-u, vývoju mobilných aplikácií a webov, témam ako Internet of Things, Machine Learning a mnohým iným, ktorí vás vo svojich prezentáciách zoznámia s najnovšími trendmi vo svojich odboroch. Konferencia MS Fest sa bude konať 9. a 10. apríla na pôde Fakulty informatiky a informačných technológií STU v Bratislave. Všetky potrebné informácie, ako aj presný program nájdete na oficiálnej stránke konferencie.

17.03.2016

+