MojWindows

Úspešná spoločnosť Blizzard už čoskoro na trh s počítačovými hrami uvedie dlho pripravovanú novinku Overwatch. Stať sa tak má 24. mája a táto akciou nabitá hra bude dostupná na Xbox One, PS4 a PC.

Predtým nám však Blizzard ponúkne sériu videí s príbehmi, ktoré nám priblížia, čo v skutočnosti stálo za sformovaním takého množstva hrdinov. Taktiež sa dozvieme aj viac o niektorých konkrétnych hrdinoch. Prvé 8 minútové video nesie názov Recall a je zamerané na geneticky upravenú gorilu menom Winston a na čas predtým ako sa všetci hrdinovia Overwatch dali opäť dohromady.

Winston vo videu už dlho plánuje zvolať všetkých hrdinov, no zatiaľ sa mu nenaskytla dobrá zámienka. Tá však prichádza v momente, keď do jeho laboratória vtrhne zloduch Reaper, aby získal zoznam všetkých Overwatch členov.

Blizzard taktiež umožní hráčom, ktorí si Overwatch predobjednali účasť na Open Beta hry, ktorá začne už 3. mája. Získajú tak skoro 3. týždňový náskok pred ostatnými, aby si túto hru zažili. Hráči na konzolách Xbox One a PS4 sa budú môcť do Open Bety zapojiť 5. mája. Tá skončí 9. mája. Cena tohto herného titulu začína na hladine 49.99 € pre PC verziu.

Zdroj: windowscentral

22.03.2016

+