MojWindows

Lenovo ThinkPad P40 Yoga je prvá viacrežimová pracovná stanica na svete. Vďaka viacrežimovému rámu je možné používať zariadenie v štyroch rôznych režimoch: Notebook, Stojan, Stan alebo Tablet. Využitím procesoru Intel Core i7 6. generácie s inovatívnou technológiou vPro ponúka dostatok výkonu, množstvo funkcií na správu a zvýšené zabezpečenie. Výkonným procesorom môže sekundovať až 16 GB DDR4 RAM pamäte. V prípade úložného priestoru je na výber od 256 až po 512 GB ultrarýchly SSD disk. Nezabúda sa pritom ani na stránku potrebného grafického výkonu. Používatelia môžu kresliť, animovať, či dokonca modelovať v 3D za pomoci výkonného grafického procesoru NVIDIA Quadro M500M s 2 GB pamäťou VRAM, ktorý je navyše certifikovaný na používanie celého radu profesionálnych aplikácií bez akýchkoľvek kompromisov.

Notebook funguje pod najnovším operačným systémom Windows 10 Pro. V kombinácii s perom ThinkPad Pen Pro s technológiou Wacom Active ES, ktoré disponuje 2 048 úrovňami citlivosti na tlak a rozpoznaním naklonenia, môžu byť zákazníci kreatívni a dosahovať presnosť pri upravovaní fotografií, obrázkov, videí alebo pohyblivej grafiky. Okrem toho je možné kontrolovať šírku čiar a ich transparentnosť podľa toho, ako veľmi je pero pritlačené k povrchu tabletu.

Lenovo ThinkPad P40 Yoga_7 Onscreen

ThinkPad P40 Yoga zaujme aj svojim spracovaním. Konštrukcia zariadenia bola navrhnutá s dôrazom na maximálnu prenosnosť a odolnosť. Extrémnu výdrž zabezpečujú uhlíkové vlákna, doplnené o trvácny rám zo zliatiny horčíka, ktorý hravo absorbuje nárazy. ThinkPad P40 Yoga bol podrobený testovaniu podľa vojenských špecifikácií, 12 MIL-SPEC testu, ktorý zariadenie vystavil rôznym nástrahám, ako je extrémne prašné prostredie, teplotám od -20°C do +60°C, nadmernej vlhkosti a vode, či niekoľkohodinovému priamemu slnečnému žiareniu.

Jednoducho zvládne nešetrné zaobchádzanie, aj od toho najdrsnejšieho cestovateľa. Lenovo ThinkPad P40 Yoga využíva pre zobrazovanie Full HD displej, ktorý vdýchne život všetkým vašim návrhom v bohatých a živých farbách. Displej ponúka aj IPS technológiu, ktorej výsledkom sú dokonalé pozorovacie uhly a minimalizovanie šmúh. Novinka Lenovo ThinkPad P40 Yoga je dostupná od marca u registrovaných predajcov spoločnosti Lenovo za cenu od 2009 EUR s DPH.

Lenovo ThinkPad P40 Yoga_1

Zdroj: TS

02.03.2016

+