MojWindows

Nový prenosný disk Canvio Premium od Toshiby útočí na zákazníkov elegantným dizajnom, ktorý sa vyznačuje diamantom brúsenými hranami a kvalitne spracovaným hliníkovým púzdrom. Pre pripojenie k zariadeniam využíva konektor USB 3.0, spätne kompatibilný aj s USB 2.0. V závislosti na zvolenom modely ponúka až 3 TB priestoru. Vďaka rozmerom 109 mm x 78 mm x 13 mm (18mm v prípade 2-3 TB) sa bez problémov vojde  aj do vrecka.

Canvio Premium

Pomocou špeciálneho softvéru je k dátam možné pristupovať aj vzdialene. Pre toto využitie je potrebné disk samozrejme nechať pripojený k zapnutému počítaču s pripojením na internet. Následne je možné k dátam pristupovať z počítača, tabletu alebo mobilného telefónu prakticky odkiaľkoľvek.

Canvio Premium

Toshiba ako bonus k disku pridáva prístup ku cloudovému úložisku s kapacitou 10 GB. Najdôležitejšie súbory si tak zákazníci môžu uložiť tam. K dispozícii je aj softvér pre ochranu kompletného obsahu disku pomocou hesla, ako aj zálohovací softvér. Na európskom trhu bude k dispozícii od polovice apríla a to vo farbách strieborného a tmavošedého kovu. Cena za disk Canvio Premium začína na 90€ v prípade modelu s kapacitou 1 TB.

10.03.2016

+