MojWindows

Od herného titulu Titanfall, ktorý bol vytvorený exkluzívne len pre konzolu Xbox One sa veľa očakávalo. Hlavne zo strany Microsoftu a Respawn Entertainment. V podstate mal byť niečím ako Halo na Xbox kedysi.  Mal predstavovať rýchlu, zábavnú sci-fi strielačku, ktorá by upozornila na príchod novej konzoly.

Zo strany multiplayer-u Titanfall získal veľmi dobré ohlasy, no exkluzivita na novej konzole hre uškodila. Xbox One totiž dobre neobstál voči konkurencií a jeho predaj bol nižší ako sa očakávalo. Čo však hre uškodilo ešte viac bol fakt, že jej chýbal dobrý singleplayer režim.

titanfall1

Toto sa však s pokračovaním Titanfall má zmeniť, pretože fanúšici obdržali informáciu, že TitanFall 2 bude disponovať plnohodnotnou kampaňou pre jedného hráča, ktorá rozpovie príbeh Americkej revolúcie a občianskej vojny vo vesmíre. Navyše sa pripravuje aj televízna epizóda, ktorá pomôže novú hru zpropagovať.

Titanfall 2 sľubuje zobraziť svet, v ktorom sa stretáva veda a kúzla, no zároveň svet, ktorý  sa drží pri zemi, je špinavý, ľudský a reálny. Nie je jasné, kedy má hra uzrieť svetlo sveta, no je dosť možné, že sa tak stane asi za rok. Predošlé vyjadrenia taktiež naznačujú, že Titanfall 2 by sa mal dočkať aj širšieho uvedenia v podobe verzie pre PS4 a počítače. Tým pádom by si pokračovanie tejto hry malo užiť väčší úspech.

Zdroj: winbeta

09.02.2016

+