MojWindows

Fanúšikovia, ktorí netrpezlivo čakali na pokračovanie obľúbenej závodnej arkády Need for Speed na platformu PC, sa konečne dočkajú 15. marca. Novinka nesie len názov Need for Speed, pretože sa vracia ku koreňom hier Need for Speed Underground a Underground 2.

Sú tu takisto viditeľné aj prvky titulu Most Wanted v podobe policajtov, ktorí sa každému hráčovi budú snažiť znepríjemniť život. Najnovší Need for Speed už síce na trhu figuruje od jesene 2015, no len na platformách PS4 a Xbox One. PC verzia bude disponovať tými istými vlastnosťami, no pridajú sa aj novinky v podobe podpory pre 4K obrazovky a taktiež ručné radenie, ktoré zavíta aj na konzoly v podobe jednoduchej aktualizácie. Spoločnosť Electronic Arts ešte dodala nasledovné:

S vydaním na platformu PC pridávame aj podporu pre volant pre vybrané produkty od Logitech, Thrustmaster a Fanatec. Pridanie ručného radenia je založené čisto na hráčskej odovzve.

V redakcii sme sa taktiež rozhodli, že vám prinesieme aj recenziu tejto hry hneď po jej uvedení na trh 15. marca, takže sa máte na čo tešiť.

 

Zdroj: windowscentral

12.02.2016

+