MojWindows

Xbox Live komunitu tvoria aj náruživí hráči, ktorí neustále prinášajú rôzny obsah pre svojich fanúšikov. Od živého vysielania po turnaje, vždy sa niečo deje a môžete naraziť na príležitosti zoznámiť sa s niekym novým.

Aby ste vedeli, čo sa deje a boli viac zapojený do týchto aktivít, prichádza na pomoc nová aplikácia Community Calendar. Členovia preview programu ju testujú od minulého októbra a rozhodne sú s ňou maximálne spokojní. Aktuálne sa o túto aplikáciu Microsoft rozhodol podeliť s celou Xbox Live komunitou.

Community Calendar umožňuje jednoducho objavovať stovky blížiacich sa aktivít, zapojiť sa do nich, zoznámiť sa s inými hráčmi, tvorcami obsahu a dokonca aj so zástupcami Microsoftu priamo v Xboxe. Priamo v aplikácii Community Calendar môžete sledovať živé vysielanie s celebritami, komunitné programy vytvárané pre komunitu, herné tipy, turnaje, video herné premiéry, súťaže a iné. Aplikácia Community Calendar je dostupná iba vo vybraných regiónoch, vrátane Slovenska. Viac informácií nájdete na Xbox Wire.

Xbox-Community-Calendar-Hero-Image
Zdroj: TS
01.02.2016

+