MojWindows

Spoločnosť Microsoft uviedla nový Windows 10 Insider Preview build s označením 14267 pre používateľov, ktorý si zvolili formu rýchlych aktualizácií alebo inak „Fast ring“. Spolu s dlhým zoznamom zmien a nových vlastností, Gabriel Aul taktiež spomenul aj zmeny týkajúce sa samotného Insider programu.

Zmena, o ktorej sme doteraz nevedeli je možnosť študentov a učiteľov, ktorí používajú operačný systém Windows 10 Education edition, zapojiť sa do Insider programu. Táto verzia operačného systému je hlavne dostupná cez stránku Dreamspark. Gabriel Aul sa o tejto novinke vyjadril nasledovne:

Ak ste študent alebo učiteľ a používate Windows 10 Education edition, môžete prejsť do menu Nastavenia -> Aktualizácia a bezpečnosť -> Pokročilé možnosti a zvoliť možnosť zasielania Insider buildov na svoj počítač. Zvolením tejto možnosti môžete pomôcť utvárať budúcnosť tohto systému pre ďalších používateľov.

Dreamspark funguje aj na Slovensku a používa ho veľa študentov a učiteľov. Pridanie Insider programu do tejto oblasti môže pomôcť množstvu používateľov presne ako spomenul Gabriel Aul.

Zdroj: neowin

19.02.2016

+