MojWindows

Už tretie pokračovanie populárnej RPG hry Dark Souls s označením Dark Souls III je dostupné v digitálnom predpredaji na konzolu Xbox One a platformu PC. K dispozícií sú normálna a aj deluxe verzia hry. Je teda na každom hráčovi, ktorú z nich sa rozhodne predobjednať.

Zákazníci, ktorí si tento titul predobjednajú navyše dostanú aj pôvodný titul Dark Souls, ktorý je už hrateľný aj na konzole Xbox One vďaka novej funkcii kompatibility, ktorá bola pridaná minulý rok. Deluxe verzia Dark Souls III okrem originálnej hry Dark Souls obsahuje aj season pass, ktorý každému hráčovi sprístupní 2 nadchádzajúce balíčky k hre za zníženú cenu. Tieto balíčky im pridávajú nové mapy, nepriateľov, výzvy, zbrane, či výzbroj.

Predobjednávku môžete uskutočniť na konzolu Xbox One prostredníctvom obchodu s aplikáciami. Štandardná verzia je tam dostupná za cenu 69.99 € a Deluxe verzia až za 94.49 €. Na počítače si túto hru môžete predobjednať cez klienta Steam, kde za štandardnú verziu zaplatíte 59.99  € a za Deluxe verziu 85 €. Dark Souls III oficiálne zavíta na trh 12. apríla 2016. Tento dátum je identický ako pre konzolu Xbox One, tak aj pre platformu PC.

Zdroj: winbeta

16.02.2016

+