MojWindows

Tento víkend odštartuje v zámorí sezóna pretekmi Rolex 24 Hours of Daytona, no fanúšikovia Forza majú už teraz príležitosť ochutnať vytrvalostné preteky v predstihu s balíčkom vozidiel Alpinestars, ktorý je pre vybraných majiteľov Forza Motorsport 6 dostupný zadarmo. Sedmičke vozidiel velí minuloročný víťaz 24 Hours of Daytona – Ford #02 Chip Ganassi Racing Riley Mk XXVI Daytona Prototype – a tento prototyp sa postaví na štartovnú čiaru aj tento víkend. Balíček Alpinestarts obsahuje ďalších šesť vozidiel, každé s vlastnou históriou od modelu Mercury #15 Whistler Radar Cougar XR-7, ktorý sa tiež zúčastnil seriálu Daytona 24 v minulých rokoch, až po nezameniteľný Pontiac Aztek, model z roku 2005 známy predovšetkým pre fiktívneho majiteľa.

Forza Motorsport 6 je jedinou hrou, kde hráči môžu prevetrať víťaza seriálu 24 Hours of Daytona na nedávno prestavanom okruhu Daytona International Speedway. A tento okamih môžu osláviť zapojením sa do súťaže v špeciálnom móde Rivals s prototypom Ford Daytona na okruhu Daytona Sports Car Circuit a vyhrať úžasné ceny od Alpinestars. Pravidlá súťaže si môžete prečítať tu.

Majitelia Forza Motorsport 6 Car Pass získajú balíček áut Alpinestars úplne zadarmo. Balíček je možné zakúpiť samostatne za 6,99 eur alebo zakúpiť jednotlivé autá z balíčka na Xbox Live, alebo cez aplikáciu Forza Hub pre Xbox One. Vozidlá z balíčka Alpinestars prezentuje aj video ukážka.

Viac informácií o autách vo Forza Motorsport 6 nájdete na ForzaMotorsport.net.

 

Zdroj: TS

29.01.2016

+