MojWindows

Spoločnosť Samsung uviedla na veľtrhu CES 2016 najnovší rad monitorov a SMART signage panelov. V hlavnej úlohe sa predstavila videostena zložená z  obrazoviek s najtenším rámikom na svete. Okrem toho mali návštevníci veľtrhu možnosť zoznámiť sa so zakrivenými hernými monitormi, ako aj zrkadlovými a transparentnými OLED displejmi.

Videostena s rámikom hrubým ako žiletka

Videostena Samsung UHF-E s najtenším rámikom na svete prináša firmám a obchodníkom väčší priestor pre prezentáciu informácií. Rám videosteny je na vrchnej a ľavej strane hrubý 0,9 mm, zatiaľ čo spodná a pravá strana je hrubá iba 0,5 mm. Zákazníci sa vďaka tomu sústredia výhradne na obsah oznámenia a nerušia ich prechody medzi obrazovkami.

Videostena optimalizovaná pre vnútorné využitie kombinuje vizuálnu kvalitu a špičkový profesionálny výkon digitálnych signage panelov. Každá obrazovka prechádza dôkladným procesom ladenia zaisťujúcim integritu obrazu. Vstavaný ACM chipset prispôsobuje obrazový obsah, aby prezentácia pôsobila jednotne. Vysoko odolná videostena UHF-E zvládne nepretržitú prevádzku 24/7 v rôznych podmienkach.

samsung na ces 2016

Pohodlnejší a príjemnejší herný zážitok

Samsung predstavil najnovšie zakrivené herné monitory (modely CF591, CF391, CF390 a CF398). Monitory  kopírujú zakrivenie ľudského oka a vďaka technológiám ako je flicker-free, ktorá zabraňuje blikaniu obrazovky, a Eye Saver minimalizujú námahu a únavu očí. Herné monitory Samsung podporujú technológiu AMD FreeSync, ktorá dynamicky synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s obnovovacou frekvenciou sledovaného obsahu. Minimalizuje sa tak latencia vstupu a výrazne zníži zadrhávanie a oneskorenia počas hrania hier.

samsung na ces 2016

Podmanivá LED signage

Na základe dopytu od veľkých spoločností, obchodov, dopravcov, športových a zábavných zariadení rozširuje Samsung svoju ponuku LED signage panelov. Špičkový výkon podávajú LED signage panely vďaka prvotriednym diódam a jemnému rozostupu pixelov. Táto konštrukcia umožňuje rovnako hlboký kontrast, realistický obraz a vysoký jas, na aký sú diváci zvyknutí od najnovších televízorov.

Obchod budúcnosti

Samsung uvádza aj technológie určené pre obchodné reťazce. Zrkadlové a transparentné OLED displeje a videosteny s ultratenkými rámikmi posúvajú nakupovanie smerom k pohodlnejšiemu, osobnejšiemu zážitku a lepšej informovanosti.

Ihneď, ako zákazník prejde dverami obchodu, obchodník môže využiť zrkadlový displej na interakciu a informovať ho o vybraných produktoch, prípadne ho nasmerovať do oblasti, kde nájde požadovaný tovar. Odrazivosť displeja (60 %), vysoká priepustnosť (90 %) a bezrámikový dizajn ponúkajú obchodníkom nové cesty k osloveniu zákazníka.

Transparentný 55″ OLED displej ponúkne zákazníkom kompletné informácie o produkte v podmanivom formáte. Jeho prostredníctvom môžu obchodníci tiež vysielať demo videoklipy a promoakcie s väčším jasom (150 nit), transparentnosťou (45 %) a farebnou prezentáciou (Adobe RGB 100 %).

samsung na ces 2016

Zdroj: TS

12.01.2016

+