MojWindows

Vývojárske štúdia Square Enix a Crystal Dynamics dnes oficiálne oznámili, že časovo limitovaná exkluzivita hry Rise of the Tomb Raider pre konzoly Xbox One a Xbox 360 sa pomaly, ale isto blíži ku koncu.

Koncom tohto mesiaca, konkrétne 28. januára totiž zamieri už aj na počítače. Hra bude distribuovaná na fyzických nosičoch, v digitálnej podobe cez službu Stream, elektronický obchod Square Enix a dokonca priamo cez Windows Obchod.

K dispozícii bude štandardná verzia za cenu približne 60 dolárov, Digital Deluxe Edition s DLC za 90 dolárov a špeciálna zberateľská edícia, ktorej cena je 150 dolárov.

Okrem dátumu vydania boli zverejnené aj minimálne hardvérové požiadavky: procesor Intel Core i3-2100 alebo ekvivalent od spoločnosti AMD, 6 GB operačnej pamäte, grafická karta NVIDIA GTX 650 2 GB alebo AMD HD7770 2 GB, 25 GB voľného miesta na pevnom disku a DirectX 11.

Microsoft v príspevku na svojej stránke Xbox Wire uvádza, že hra sa na systéme Windows 10 dočká niekoľkých exkluzívnych vylepšení. Spomína pritom, že má ísť o podstatne vylepšený vizuálny zážitok vďaka podpore 4K rozlíšenia a hra taktiež bude podporovať najnovšiu technológiu VXAO od spoločnosti NVIDIA. O čo presne však má ísť, momentálne nie je známe.

Tomb Raider

Zdroj: Xbox Wire, Gamespot

05.01.2016

+