MojWindows

Microsoft a HP spájajú svoje sily pri výtváraní nového vzdelávacieho programu, v ktorom študenti budú využívať najnovšie výtvory od HP, ktoré budú disponovať operačným systémom Windows 10. Tento program nesie názov Reinvent the Classroom. 

Zúčastní sa ho vyše 60 škôl po celom svete a jeho základ budú tvoriť programy ako Microsoft Office 365, či Skype. Pomocou nových zariadení a softvéru od Microsoftu sa HP bude snažiť priniesť do vzdelávania mládeže novú perspektívu. HP taktiež na trh špeciálne pre tento program prinesie niekoľko nových zariadení.

Prvým z nich je notebook HP ProBook 11 G2 Education Edition, ktorý sa môže pochváliť až neuveriteľnými 18 hodinami výdrže batérie a na trhu sa objaví vo februári za cenu začínajúcu na 359 $. Ďalej tu je univerzálny  HP ProBook 11 EE, ktorý bude disponovať operačným systémom Windows 10, procesormi Intel Core a dokonca voliteľným dotykovým displejom.

Posledným je HP Pro 310 x360 Convertible PC Education Edition, ktorý taktiež bude disponovať Windowsom 10, procerosmi Celeron alebo Pentium a solídnym uložiskom s kapacitou 256 GB. Toto zariadenie je veľmi flexibilné a dokáže sa pretransformovať do 4 rôznych režimov (stand, tent, notebook, tablet). Na trh sa dostane v marci za cenu začínajúcu na hladine 449 $.

Zdroj: windowscentral

20.01.2016

+