MojWindows

Twins Minigame je jednoduchá arkádová hra dostupná pre Windows Phone a Windows 10 Mobile. Hráčovou úlohou je skákať s guličkou po obrazovke a vyhýbať sa tak sérii prekážok. Cieľom hry je prežiť tak dlho, ako sa len dá, a nazbierať pritom čo najväčšie skóre. Hoci hra môže na prvý pohľad vyzerať jednoducho, chytákom je to, že obrazovka je rozdelená na dve časti. Gulička prechádza medzi svetmi, čo v niektorých prípadoch môže pomôcť pri vyhýbaní sa prekážkam, no inokedy to celú situáciu len zhorší.

Twins Minigame

Počas toho, ako v hre pomaly postupujete, môžete zbierate mince, ktoré zvyšujú skóre. V hre však nie je prítomná žiadna forma obchodu, kde by sa dali vymieňať a sú tak len časťou úloh. Prítomný je aj mód, kedy ovládate guličky hneď dve, každú na jednej strane obrazovky. Ten sa aktivuje po tom, ako prejdete cez kruh s dvojicou guličiek.

Twins Minigame

Twins Minigame predstavuje zábavný spôsob, ako si otestovať svoje načasovanie a trpezlivosť. Obsahuje množstvo výziev, ktoré hráč môže plniť. Hra je dostupná bezplatne prostredníctvom Obchodu Windows a podporuje aj smartfóny s 512 MB operačnej pamäte. Nevýhodou je prítomnosť otravných reklám, ktoré sa zobrazujú po každej hre. Pokiaľ však hráte bez pripojenie na internet, ste v suchu.

Twins Minigame

11.01.2016

+