MojWindows

Acer začiatkom tohto roka predstavil notebooky Aspire V Nitro Black Edition, dostupné v modeloch veľkosti 15,6″ a 17,3″ a vybavené novou kamerou Intel RealSense. Kamera ponúka lepší rozsah snímania vo vzdialenosti 1,5 metra od zariadenia a omnoho presnejšie sledovanie gest pre ovládanie, ako aj rozpoznávanie objektov. Kamera prirodzene umožňuje plynulý chod biometrického systému Microsoft Windows Hello pre prístup do operačného systému Windows 10. Použitá môže byť ako klasická 2D kamera s HD rozlíšením, kedy ponúka rýchlosť 60 snímkov za sekundu. Kamera taktiež umožní naskenovať objekt 3D kamerou a vytvorený model použiť pre tlač alebo ďalšiu prácu.

Aspire V Nitro Black Edition 15

Notebooky Aspire V Nitro Black Edition sú navrhnuté pre hráčsku komunitu, ktorá hľadá vysoký výpočtový výkon. Osadené sú procesormi Intel Core najnovšej generácie Skylake a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 960M s až 4 GB grafickej pamäte GDDR5, ako aj pevnými diskami typu NVMe PCIe SSD, obvykle používanými v serverových riešeniach.

Aspire V Nitro Black Edition 17

Nové modely zdedili elegantný dizajn typický pre generácie notebookov V Nitro. Anténa pre pripojenie bezdrôtového internetu je umiestnená v rohu veka a zaisťuje 360 stupňové pokrytie bez mŕtvych zón. Notebooky disponujú štvoricou vstavaných reproduktorov, ventilátormi AeroBlade s najtenšími kovovými lopatkami s hrúbkou len 0.1 mm. K dispozícii budú aj modely vybavené obrazovkou s rozlíšením 4K a 100% pokrytím farebného priestoru Adobe RGB. Notebooky radu Acer Aspire V Nitro Black Edition vybavené kamerou Intel RealSense 3D  budú do predaja uvedené vo februári za odporúčanú cenu 1300 €.

Zdroj: TS

18.01.2016

+