MojWindows

Microsoft zverejnil štvoricu herných titulov, ktoré budú v januári bezplatne dostupné pre predplatiteľov Xbox Live Gold. Dve hry určené pre majiteľov konzoly Xbox 360 budú vďaka spätnej kompatibilite, ktorú prinieslo nové rozhranie, dostupné aj pre Xbox One. Majitelia novšej konzoly tak v rámci programu Games With Gold získajú celkovo štyri herné tituly.

Medzi prvými hrami zadarmo na Xbox One je na kombách postavená bojovka Killer Instinct: Season 1 Ultra Edition nasledovaná úplne novou hrou pre Xbox One – Zheros, čo je bojová hra z nezávislej produkcie s neuveriteľným výtvarným štýlom.

Na Xbox 360 prináša Games With Gold hráčom vôňu benzínu v podobe DiRT Showdown, posledného off-road rozšírenia pretekárskej série Collin McRae. A hráči na Xbox 360 takisto získajú Deus Ex: Human Revolution, výnimočnú a cenami ovenčenú akčnú RPG, ktorá dobila svet kyberpunkovým prostredím a prepracovaným rozvetveným postupom hrou.

Všetky hry z programu Games With Gold sú dostupné iba po obmedzenú dobu. Viac podrobností o Games With Gold nájdete tu: http://www.xbox.com/sk-sk/live/games-with-gold

january-games-with-gold-940x528

22.12.2015

+