MojWindows

Koncom minulého týždňa prebehlo v americkom Los Angeles odovzdávanie cien The Game Awards 2015, kde aj Microsoft oslávil fantastický herný rok a pri tejto príležitosti aj odvysielal niekoľko premiér pre fanúšikov hernej konzoly Xbox. Medzi najväčšie vychytávky, ktoré Microsoft počas podujatia poodhalil patrili prvé podrobnosti ďalšieho obsahového rozšírenia pre Halo 5: Guardians, ktorý zdarma prinesie väčší a vylepšený mód Forge, úplne nové mapy pre hru viacerých hráčov, viac ako 30 nových kartičiek REQ so zbraňami, brnením, emblémami a ďalšími predmetmi.

Prvý náhľad na nový sťahovateľný obsah pre Rise of the Tomb Raider s názvom Baba Yaga: The Temple of the Witch, ktorý vychádza začiatkom budúceho roka.

Herec Shawn Ashmore, ktorý stvárni hlavného protagonistu Jacka Joyca z trileru Quantum Break, priamo na pódiu odhalil novú upútavku s doposiaľ nezverejnenými zábermi nasnímanými priamo z hry.

Takisto bolo oznámené vydanie mimoriadne úspešného futbalu na kolesách Rocket League od štúdia Psyonix, ktorý vyjde pre Xbox One vo februári 2016 v rámci programu ID@Xbox. V hre sa objaví dvojica exkluzívnych vozidiel: Halo HogSticker, alternatívna verzia známeho vozidla Warthog Force Application Vehicle a Armadillo inšpirované hrou Gears of War.

Microsoft sa tešil aj z ocenenia Best Art Direction, ktoré získal jeho partner Moon Studios za hru  Ori and the Blind Forest. Titul hra roku si z podujatia odnieslo tretie pokračovanie populárneho RPG titulu Zaklínač od štúdia CD Projekt Red, ktoré si odnieslo aj titul vývojár roka.

Witcher 3

Zdroj: TS

08.12.2015

+