MojWindows

Prvá bezplatná aktualizácia Battle of Shadow and Light rozšírila hru Halo 5: Guardians minulý mesiac o nové REQ predmety a herný režim Big Team Battle. Ďalšia bezplatná aktualizácia s názvom Cartographer’s Gift prinesie herný režim Forge, kopec nových zbraní, sadu brnenia, dokončovačiek a máp pre herné režimy Warzone, Arena a ďalšie.

Od uvedenia Forge v hre Halo 3 komunita vytvárala, zdieľala a posúvala hranice možností tohto režimu. V Halo 5: Guardians sa vo Forge vašej fantázii medze nekladú. Nová verzia bola vytvorená na základe dlhoročnej spätnej väzby od fanúšikov a prichádza presne včas, pred Vianocami.

Aktualizácia Cartographer’s Gift takisto pridáva do hry Halo 5: Guardians množstvo nového obsahu, napríklad klasiku medzi raketometmi M41 “SPNKr”, štvrtú generáciu brnenia MARK IV [GEN1] a štvoricu nových máp: The Battle of Noctus pre režim Warzone, Overgrowth pre režim Arena a mapy Antifreeze a Entombed pre Big Team Battle.

Aktualizácia Cartographer’s Gift sa stiahne a nainštaluje automaticky pre všetkých hráčov Halo 5: Guardians hneď ako bude dostupná. Viac podrobností o obsahu bezplatnej aktualizácie Cartographer’s Gift nájdete na Halo Waypoint.

15.12.2015

+