MojWindows

Bezplatná trial verzia populárnej hry Rise of the Tomb Raider je oddnes dostupná na stiahnutie v Xbox Store na konzole Xbox One. Táto verzia  poskytuje hráčom časť hry, ktorá zodpovedá približne 30 minútam herného času.

Napriek tomu, že ide o skúšobnú verziu hry, ktorá sa pre hráča podľa dostupných informácií končí akonáhle sa dostane po prvú hrobku, inštalátor sťahuje plnú hru veľkosti 21 GB. Hráč tak po zakúpení plnej verzie hry môže automaticky pokračovať ďalej bez toho, aby musel čakať na stiahnutie zvyšku hry.

Ide o zaujímavú stratégiu, no pre hráčov, ktorí sa hru rozhodnú zatiaľ nezakúpiť môže byť táto veľkosť odradzajúca, hlavne s ohľadom na prístupný rozsah hry.

Rise of the Tomb Raider síce patrí medzi tohtoročné najočakávanejšie hry pre Xbox One, no aj napriek výborným hodnoteniam, predaje nespĺňajú očakávania. Týmto spôsobom tak má pravdepodobne dôjsť k stimulácií predaja, nakoľko bude počas vianočných sviatkov v predaji s výraznou zľavou, ktorá by sa mala pohybovať v rozmedzí 40-60%.

Trial verzia hry spolu s chystanou zľavou tak má hráčov nalákať, aby si zakúpili plnú verziu hry.

Rise of the Tomb Raider screen

Zdroj: neowin

21.12.2015

+