MojWindows

V spolupráci s partnermi Microsoft, Xbox One, Office 365Tatra banka sme spustili druhý ročník slovenskej ankety Windows Roka 2015. Zapojením sa do hlasovania máte možnosť pomôcť pri výbere najlepšieho Windows notebooku, tabletu a smartfónu za uplynulý rok a navyše získať zaujímavé ceny. Vďaka tejto ankete má široká verejnosť možnosť zoznámiť sa s najnovšími telefónmi, tabletmi alebo notebookmi s operačným systémom Windows. Nechýba ani kategória Inovácia Roka, v ktorej vyberáte zariadenie a príslušenstvo, ktoré v najväčšej miere zaujalo niečím novým a nevšedným.

Ocenené zariadenia budú môcť zákazníci nájsť v obchodoch a na internete s certifikátom “Windows roka 2015″, ktorý pomôže vybrať ten najlepší telefón alebo tablet z ponuky nášho trhu. Hlasovanie prebieha na stránke WindowsRoka.sk. Hlasovať môžete od dňa 15. novembra 2015 do 15. januára 2016. Výsledky budú oznámené začiatkom roka 2016.

hlasovať

Hlasovaním sa zapojíš do žrebovania o skvelé ceny!

V ankete Windows Roka 2015 môžete vyhrať niekoľko zaujímavých cien, ktoré do súťaže venovala spoločnosť Microsoft a portál MojWindows. Hrať sa bude o hernú konzolu najnovšej generácie Xbox One, 2x bezdrôtovú myš Wireless Mouse 900 3x kancelársky balík Microsoft Office 365 Personal. Všetci, ktorí pozvú svojich známych a priateľov do ankety, sa zaradia navyše do žrebovania o dizajnérsku klávesnicu s myškou s názvom Designer Bluetooth Desktop. Stačí do ankety pozvať aspoň piatich ľudí. Držíme vám palce.

 windows-roka-vyhry1

Hlasuje sa v štyroch kategóriách

Windows notebook
Toto sú Windows notebooky, ktoré nielenže sú vybavené operačným systémom Windows, ale vo svojej cenovej kategórii ponúkajú aj tie najlepšie vlastnosti. Sú určené pre väčšinu používateľov a zaujmú aj pomerom cena/výkon. Ponúkajú napríklad atraktívny dizajn, kvalitný displej, či výkonný hardvér, na ktorom si už zahráte aj náročnejšie hry.

windows-notebook

Windows smartfón
Windows smartfóny prinášajú do sveta mobilných technológií niečo nové a svieže. Sú určené pre väčšinu používateľov a ponúkajú výborný pomer ceny a výkonu. Nájdete tu zariadenia, ktoré zaujmú svojim vzhľadom, konštrukčným spracovaním, či svojimi funkciami, vrátane kvalitného fotoaparátu či displeja. Mnohé potešia aj cenou, ktorá pri výbere mobilného zariadenia hrá častokrát veľkú rolu.

windows-smartfon

Windows tablet
Tablety sú vďaka veľkému displeju vhodné predovšetkým na konzumáciu obsahu – filmy, e-maily, fotky, knihy a internet. Windows tablety sú čoraz populárnejšie, a to aj vďaka ich pokročilým funkciám, ktoré prináša operačný systém Windows. V bežnom živote sa s nimi stretávame napríklad v práci, v škole, na dovolenke a pri každodenných aktivitách, kde potrebujeme ľahko prenosný počítač s väčšou dotykovou obrazovkou.

windows-tablet1

Inovácia Roka
V kategórii Inovácia Roka vyberáme zariadenie alebo príslušenstvo, ktoré v najväčšej miere zaujalo niečím novým a nevšedným. Špeciálnym partnerom tejto kategórie je Tatra banka.

windows-inovacia

tatrabanka-inovacie

Anketa Windows Roka 2015 vznikla za pomoci partnerov, ktorým ďakujeme za spoluprácu.

Partneri

17.11.2015

Nie je možné pridávať komentáre.

+