MojWindows

Xbox a Crystal Dynamics včera uviedli na európsky trh očakávanú hru Rise of the Tomb Raider exkluzívne pre Xbox. Aktuálny diel kritikmi ocenenej série od Crystal Dynamics zavedie najväčšiu hernú ikonu – Laru Croft – na veľkolepé dobrodružstvo a na vôbec prvú expedíciu za vykrádaním hrobiek, ktoré ju zocelí.

 „Rise of the Tomb Raider je vyvrcholením dlhoročnej snahy našich tímov v Crystal Dynamics a Eidos Montreal, a toto je deň, ku ktorému sme speli,” povedal Darrell Gallagher, riaditeľ Western Studios v Square Enix. „Nemôžeme sa dočkať, kým fanúšikovia a hráči otvoria novú kapitolu v živote Lary, v ktorej akceptuje svoj osud – stať sa vykrádačkou hrobiek,“ skonštatoval.

 

ROTTR-Finisher

Hra Rise of the Tomb Raider, vyvinutá v štúdiách Crystal Dynamics a Eidos Montreal a vydaná spoločnosťou Microsoft, je dostupná vo verziách pre Xbox One a Xbox 360. Pre tých, ktorí zatiaľ váhali s kúpou konzoly, je v predaji aj balík s hrou Rise of the Tomb Raider a konzolou Xbox One.

„Sme nesmierne hrdí na prácu, ktorú odviedol Crystal Dynamics a náš tím v Xboxe. Som mimoriadne spokojný s výsledkami nášho partnerstva a spolupráce,” povedal Phil Spencer, šéf divízie Xbox. „S najlepšou hernou ponukou v histórii Xboxu je premiéra Rise of the Tomb Raider oslavou ďalšieho špičkového zážitku, ktorý poteší milióny zapálených fanúšikov na celom svete,“ dodáva Spencer.

Navyše každý, kto spustí hru medzi 10. až 30. novembrom, získa pozlátenú verziu zbrane Rattlesnake Revolver. Hra Rise of the Tomb Raider s veľkolepými akčnými scénami sa odohráva v prekrásnych, no v nebezpečných lokalitách. Ide o dobrodružstvo, v ktorom sa po boku Lary Croft vydáte na jej prvú výpravu za vykrádaním hrobky a odhalením tajomstva večného života. Viac o Rise of the Tomb Raider nájdete na stránke Xbox.com.

14.11.2015

+