MojWindows

Poznáme viacero oddychových hier od spoločnosti Microsoft ako sú napr. Míny, Microsoft Mahjong, Solitaire, či Bingo. ktoré sú dostupné ako na Windows, tak aj na Windows Phone. Teraz sa však štúdio, ktoré stojí za tvorbou týchto titulov, rozhoduje aké hry by vymyslelo v budúcnosti.

Do úvahy pripadá nasledujúcich 5 titulov, z ktorých si používatelia zvolia 3 najlepšie:

  • Prvý do úvahy pripadá Šach, ktorý je po celom svete veľmi populárny a nikto čas od času neodolá partičke Šachu, či už proti počítaču, kamarátovi alebo vyššej lige, kde hra používateľovi vyhľadá rovnocenného súpera podľa jeho výsledkov
  • Ďalej sú tu Srdcia, ktoré boli súčasťou Microsoft balíčka dlhú dobu. Teraz sú späť a ponúkajú hru pre jedného, viacerých, či dokonca denné výzvy, pri ktorých sa zabavia noví, ale aj ostrieľaní hráči.
  • Kasínu je veľmi ťažké odolať aj v reálnom živote, a tak sa tvorcovia hier rozhodli, že tento titul nesmie chýbať. Každý si tu bude môcť zahrať Video-poker, Blackjack, kocky alebo ruletu.
  • Bublina tu už takisto figuruje nejaký ten rok a kto by odolal klasickému strieľaniu bublín, či ich spájaniu. K dispozícii bude niekoľko herných módov, denné výzvy, či dokonca vylepšenia.
  • Slovo predstavuje posledný herný titul, v ktorom sa budú nachádzať turnaje pre viacerých hráčov a denné výzvy.

Je však trošku smutné, že štúdio sa rozhodlo vytvoriť len tri vyvolené hry z 5 vyššie uvedených. Každý totiž obľubuje iný herný žáner a možno by nebolo na škodu vytvoriť všetkých päť a ulahodiť tak každému používateľovi. Proces hlasovania o 3 najlepšie hry sa uzatvorí 17. decembra 2015.

Zdroj: neowin

23.11.2015

+