MojWindows

Na Microsoft Windows Roadshow 2015 v Košiciach nemôže chýbať ani popredný výrobca mikroprocesorov a integrovaných obvodov, spoločnosť Intel. Tešiť sa môžete na jej najnovšie technológie a zariadenia, ktoré Vám priblíži aj v rámci svojej prezentácie od 11:00.

Registrácia zadarmo

Akcia sa koná v Košiciach 07.11.2015 od 10:00 hodiny v hoteli Double Tree By Hilton.  A napriek tomu, že ostávajú doslova len hodiny pred jej začiatkom, stále máte možnosť bezplatne sa registrovať!

buton-registracia

Zoznámite sa technológiou Intel RealSense, ktorá vďaka využitiu viacerých kamier dokáže zachytávať obrovské množstvo bodov a vďaka tomu vytvárať napríklad modely tváre, vhodné aj pre 3D tlač. Hoci jej najznámejším využitím  je funkcia Windows Hello, jej potenciál je značne rozsiahlejší. Využitá môže byť aj pri ovládaní programov  alebo hier gestami rúk. Intel RealSense však nezožne všetku slávu, chýbať nebudú ani ďalšie pokročilé technológie Intel Wireless DockingIntel Wireless Display.

IntelRealSense_Scenario06

Okrem toto Intel predstaví aj svoju bezpečnostnú aplikáciu Intel TrueKey Password pre prihlasovanie bez náročných hesiel,  mini počítače  Intel NUC  a procesory Intel, ktoré sú nasadené v takmer každom novom zariadení. Do kontaktu s nimi prídete aj v rámci vystavených zariadení výrobcov Acer, Dell, HP, Lenovo a množstva ďalších.

nuc-unite

 

Navyše si budete môcť prezrieť a dozvedieť sa informácie o skutočne minimalistickom počítači Intel Compute Stick. Ten pri rozmeroch prerasteného USB kľúča ponúka štvorjadrový procesor Intel Atom s pracovnou frekvenciou 1,33 Ghz, operačnú pamäť veľkosti 2 GB a vnútorné úložisko  s kapacitou 32 GB.  Pomocou konektora HDMI Vám umožní premeniť akýkoľvek  monitor na plnohodnotný počítač so systémom Microsoft WindowsPri používaní dokonca ani neobťažuje hlukom, chladený je totiž pasívne.

intel-compute-stick

05.11.2015

+