MojWindows

Spoločnosť Microsoft sa rozhodla investovať do bezpečnostných technológií a urobí tak prostredníctvom dlhoročného partnerstva so spoločnosťou Secure Islands. Tá totiž ponúka inovatívnu a pokročilú ochranu informácií. Akvizícia s touto spoločnosťou je teda na mieste.

V súčasnom dynamickom prostredí obchod neustále čelí výzve čo najlepšie ochrániť firemné informácie, ktoré častokrát cestujú mimo organizačnú sieť a cez množstvo zariadení. Sú teda vystavené väčšiemu riziku infiltrácie od potencionálnych útočníkov. Aby organizácia mohla efektívne fungovať, musí predsa zdieľať informácie so svojimi partnermi, dodávateľmi, či zákazníkmi. Takáto realita však vyžaduje riešenia, ktoré zabezpečia ochranu dát a ich sledovanie kamkoľvek sa „pohnú“.

Secure Islands technológia zlepšuje schopnosť ochranu týchto dát spolu s Azure Rights Management službou, ktorá predstavuje akési cloud riešenie na ochranu dát. Secure Islands bude po úspešnom ukončení akvizície aj naďalej poskytovať svojim klientom špičkové služby ohľadom ochrany informácií.

Zdroj: blog.microsoft

09.11.2015

+