MojWindows

Spoločnosti Lenovo a Razer na tohtoročnom hernom podujatí DreamHack Winter 2015 ohlásili nadviazanie partnerstva a zároveň odhalili prvý prototyp herného desktop počítača, ktorý vznikol ich spoluprácou. Pod zjednotenou značkou uvedú začiatkom budúceho roka na trh špeciálnu Razer edíciu modelov herných zariadení Lenovo série Y, ktorou chcú osloviť predovšetkým hráčsku komunitu. Všetky pripravované produkty edície Lenovo Razer budú uvádzané pod spojenou značkou a odrážajú trendový vzhľad a pocit série Lenovo Y spojený s ikonickými prvkami značky Razer, ako napríklad prispôsobiteľné svetelné efekty Chroma. V rámci nadviazanej spolupráce sa obidve spoločnosti pokúsia zdvojnásobiť svoje úsilie zrýchliť vývoj nových technológií, vrátane vylepšení v oblasti zážitkov z hrania hier. Strategické partnerstvo spoločností Lenovo a Razer sa bude vzťahovať na množstvo nových dizajnových návrhov a produktov a spoločnosti budú tiež v blízkej budúcnosti skúmať potenciálne možnosti tzv. krížové predaje (cross-selling).

“Z partnerstva s Razer sme nadšení, nakoľko vyťaží to najlepšie z oboch spoločností, aby sme zákazníkom prinášali lepšie a intenzívnejšie zážitky z hrania hier,” povedal Victor Rios, viceprezident a generálny riaditeľ, Workstation BU, Gaming and Industry Solutions, Lenovo

Spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Razer, Min-Liang Tan, povedal, “Táto dohoda otvára nové príležitosti ako dosiaľ nevídaným spôsobom podporiť a vylepšiť hráčsky životný štýl prostredníctvom produktov na svetovej úrovni.”

 

lenovo-razer-edition

 

Zdroj: TS

30.11.2015

+