MojWindows

Epson dnes predstavuje svoju momentálne najpokročilejšiu signage tlačiareň z rolky na rolku – 64 palcový model SC-S60610. Vývoj trval štyri roky a technici použili najmodernejšie technológie vrátane nového systému presného podávania médií, dvoch vysoko výkonných tlačových hláv PrecisionCore TFP a nespočetného množstva funkcií.

„Spoločnosť Epson pri vývoji počúvala názory zákazníkov a na ich základe v produkte integrovala technológie, ktoré pomáhajú riešiť kľúčové problémy, ktorým čelia dnešné signage tlačiarne“ hovorí Martin Lucký, Pre/Post Sales Specialist CZ/SK spoločnosti Epson Europe. „Technológia, dodávaná v tejto novej tlačiarni, je najlepšia vo svojej triede a ľudia zaoberajúci sa tlačou signmakingu vďaka nej získajú najlepšiu tlačiareň tlačiacu z rolky na rolku pre správnu bezproblémovú tlač v dohodnutom termíne.“

Tlačiareň SC-S60610 bola navrhnutá a vyrobená spoločnosťou Epson s novými technológiami zaručujúcimi vynikajúcu kvalitu tlače, odolnosť a kompatibilitu s materiálmi. Dokáže produkovať bannery rýchlosťou 53m² za hodinu a výtlačky na vinyl rýchlosťou až 30m² za hodinu.

„Spoločnosť Epson sa môže pochváliť tým, že načúva potrebám zákazníkov. Naši zákazníci majú jasné požiadavky a ich cennú spätnú väzbu sme uplatnili pri vývoji novej tlačiarne SC-S60610,“ dodáva Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager CZ/SK spoločnosti Epson Europe. „SC-S60610 ponúka vysoký výkon, spoľahlivú produkciu a bezkonkurenčnú úžitkovú hodnotu pre ľubovoľne veľkých poskytovateľov tlačových služieb.“

Tlačiareň SC-S60610 pre tlač z rolky na rolku používa niekoľko nových funkcií, ktoré zvyšujú spoľahlivosť, produktivitu a kvalitu. Dvojica tlačových hláv Epson PrecisionCore TFP ponúka vysoký výkon, konzistenciu farieb a technológiu premenlivej veľkosti kvapiek atramentu pre špičkovú kvalitu tlače. Hardwerové vylepšenia zaručujú lepšiu ochranu pred oterom o materiál a nová technológia rastrovania Precision Dot sa stará o kvalitu výstupu aj pri vysokej rýchlosti tlače.

Systém podávania médií z rolky na rolku využíva vysoko pokročilý systém automatického riadenia napnutia pre maximálne presné podávanie a navíjanie médií. Antistatické prítlačné valce s veľkým priemerom zaisťujú upnutie materiálu a presnosť podávania. Inovovaná dráha materiálu umožňuje stabilné podávanie médií a pri tlači z rolky na rolku tak nie je potrebný dohľad obsluhy.

Automatické zarovnanie a nastavenie médií umožňuje rýchle prechody medzi materiálmi. Automatické čistenie tlačovej hlavy, vrátane novo vyvinutého systému oteru tlačových hláv textilným pásom, takmer odstraňuje potrebu údržby tlačových hláv.Tlačiareň SureColor S60610 bude na trhu v prvom štvrťroku roku 2016 prostredníctvom autorizovaných predajcov signage tlačiarní Epson.

Zdroj: TS

12.11.2015

+